Verenigingsnieuwsbrief Nevobo

Verenigingsnieuwsbrief | 15 maart 2018 | Regio Noord

Promoveren als scheidsrechter?

Met de VS4-opleiding fluit je volgend jaar tweede divisie!
Promoveren naar een hoger niveau kun je niet alleen als volleybalteam/-speler, maar ook als scheidsrechter. Wil jij volgend seizoen een niveau hoger wedstrijden (bege)leiden, geef je dan op voor de VS4-opleiding.

Lees meer..

Nationale beachcompetitie bij jouw club?!

Voor de nationale beachvolleybaltoernooien (top- en 3e divisie) zijn wij dringend op zoek naar promotors voor de organisatie van één of meer speelronden. Clubs die een topbeachvolleybaltoernooi willen hosten, kunnen zich melden via beach@nevobo.nl.

Klik hier voor de nog beschikbare data.

VolleyVeilig helpt blessureleed verminderen

Bijscholing voor trainers en coaches op 9 juni
Jaarlijks lopen volleyballers gemiddeld 170.000 blessures op, vooral vingers/duim-, schouder-, knie- en enkelblessures. Om dat cijfer omlaag te krijgen, heeft Nevobo in samenwerking met VeiligheidNL, het Universitair Medisch Centrum Groningen en het AMC/VUmc IOC Research Center, het warming-up programma VolleyVeilig ontwikkeld.

Lees meer..

NVVO strikt succescoach Radostin Stoychev

Bulgaarse topcoach begin juni twee dagen in Nederland
Na de Amerikaanse topcoach John Kessel heeft de Nederlandse Vereniging van Volleybal Oefenmeesters (NVVO) opnieuw een topcoach weten te strikken voor haar halfjaarlijkse VT 4/5 clinic. De Bulgaarse topcoach Radostin Stoychev verzorgt op 1 en 2 juni het clinicprogramma van de grootste volleybaltrainersorganisatie van Nederland. Een prachtkans voor trainers en coaches, dus schrijf je snel in!
Lees meer..

Copyright © 2018 Nederlandse Volleybalbond, All rights reserved.