Dames 1


Spelers

Britt Haytema Spelverdeler
Lotte Niezen Midden
Martzen Deinum Passer loper
Rixt Blanke Midden
Marleen Boonstra Diagonaal
Elise Haanstra Passer loper
Lisa Niezen Libero
Eline van Dijkhuizen Midden

Trainingstijden

Dag Tijd Trainer(s) Locatie
Maandag 20.00 uur – 22.00 uur Cor Jacobsen
Marjan de Vries
de Middelzee
Donderdag 20.00 uur – 22.00 uur Cor Jacobsen Marne 5

Teamsponsoren

Fysio Actief
Vrij bewegen… Dat is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij Fysio-Actief geloven we dat iedereen het verdient om te bewegen en zo het maximale uit het leven te halen. Door middel van een actieve aanpak en persoonlijke begeleiding zoeken wij samen met jou naar een duurzame oplossing voor je klacht(en). Wij zijn blij met Fysio Actief als sponsor van VC Bolsward en voor het spreekuur welke zij organiseren op de maandagavond in de sporthal.

AP van der Feer
Dankzij Sporthuis A.P. van der Feer loopt de hele vereniging er tip top bij! Je kunt al meer dan 50 jaar bij hen terecht voor professioneel advies en een goede service. Ze bieden een breed assortiment aan sportkleding, sportschoenen, sportaccessoires met uitstekende service- en garantievoorwaarden. AP van der Veer is bij uitstek de specialist op het gebied van sport en hebben professioneel opgeleid personeel met een ruime kennis van onze producten. Zij helpen je dan ook graag verder in hun prachtige winkel in Bolsward en geven je graag het juiste advies.

WD SAT
Dankzij WD-SAT kunnen de speelsters van dames 1 bepakt en bezakt bij de wedstrijden aankomen met hun gesponsorde tassen. WD-SAT is jouw totale digitale HDTV specialist. Zij geven kundig advies op het gebied van digitale televisie en radio via de satelliet, de aanschaf, de installatie en het onderhoud van satellietproducten. WD-SAT is uniek in Nederland met montage van jouw zelfzoekende satellietschotel op een camper/caravan of boot bij jou thuis of op locatie.