Sportmedische begeleiding

Inloopspreekuur van Fysio-Actief

Heb je last van een blessure? Volleybal er niet te lang mee door! VC Bolsward werkt samen met Fysio Actief voor optimale blessurebegeleiding. Voor advies, trainingstips en bij vragen kunnen alle leden van VC Bolsward terecht bij het sportspreekuur van Fysio Actief. Het sportspreekuur is gratis en zonder afspraak toegankelijk. Het doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur niet behandeld.

Wanneer:     maandag 19:00 – 20:00 uur
Locatie:        medische ruimte in sporthal de Middelzee VC Bolsward

(met uitzondering van vakanties)

Natuurlijk kun je ook direct een afspraak maken bij één van de sportfysiotherapeuten bij ons op de praktijk, als lid van VC Bolsward kun je dan op werkdagen binnen 24 uur terecht. Ben je nog geen 18 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders.

De kenmerken van Fysio-Actief:
• Sport specifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie.
• Snelle service.
• Actieve aanpak met o.a. actieve sportrevalidatie op het veld.

Het spreekuur
Het doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur niet behandeld.

Voor behandeling of revalidatie kun je direct een afspraak maken bij één van de sportfysiotherapeuten, je kunt dan op werkdagen binnen 24 uur terecht. Ook als het niet mogelijk is om langs te komen tijdens de sportspreekuren, kun je direct contact op nemen met Fysio-Actief (tel. 0515–434355) en vragen om een afspraak bij één van onze sportfysiotherapeuten. Ben je nog geen 18 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders.

Financiering
Het sportspreekuur is gratis toegankelijk. Vervolgbehandelingen (in de vorm van fysiotherapie en/of revalidatietraining) worden, als je aanvullend bent verzekerd, vergoed door je zorgverzekeraar.

Sportspreekuur Fysio Actief

Contact
Fysio-Actief Bolsward
Franekerstraat 3
8701 GB Bolsward
• www.fysio-actief.nl
• tel: 0515-434355