Sportmedische begeleiding

Sportspreekuur Fysio-Actief

Heb je last van een blessure? Of heb je sportmedische vragen of wil je trainingstips?  Met al je vragen kan je terecht bij het sportspreekuur van Fysio-Actief. Fysiotherapeut Elise Kroontje is hier wekelijks aanwezig. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken, je kunt zo binnenlopen. Wil je er zeker van zijn dat je een plekje hebt in het spreekuur? Bel dan vooraf naar (0515) 43 43 55 om te laten weten dat je langskomt. 

Wanneer: maandag van 19.00 – 20.00 uur (m.u.v. vakanties en de zomer/winterstop)

Waar: Sporthal de Middelzee

Kosten: het sportspreekuur is gratis

Het spreekuur

Doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur normaliter niet behandeld. Indien nodig kun je voor behandeling of revalidatie direct een afspraak maken bij één van de sportfysiotherapeuten. Als het niet mogelijk is om af te spreken op de club, kun je direct contact op nemen met Fysio-Actief via bovenstaand telefoonnummer en een afspraak in laten plannen. Als je nog geen 18 bent moet je eerst toestemming vragen aan je ouders.
Het sportspreekuur is gratis toegankelijk. Vervolgafspraken (in de vorm van fysiotherapie en/of revalidatietraining)  zullen wel in rekening worden gebracht. Indien je aanvullend bent verzekerd, wordt dit vergoed door je zorgverzekeraar.

De fysiotherapeut

Elise is (sport)fysiotherapeuten bij Fysio Actief. Zij heeft zich gespecialiseerd in o.a. stabiliteitstraining, blessurepreventie en actieve revalidatie in de zaal en op het veld.

De kenmerken van Fysio-Actief:

  • Actieve aanpak met persoonlijke begeleiding o.a. actieve sportrevalidatie op het veld.
  • Sportspecifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie.
  • Duurzame oplossing voor je klachten
  • Snelle service

De fysiotherapeut heeft altijd als doel om de speler(s) zo snel mogelijk weer op het veld te krijgen. 

Contact:

Fysio-Actief Bolsward

Franekerstraat 3 (It Buro)

tel. 0515-434355

info@fysio-actief.nl

www.fysio-actief.nl