Beachvolleybal

Zoals je vast en zeker hebt meegekregen in de laatste persconferentie zijn de maatregelen, onder andere rondom het buiten sporten voor volwassenen, versoepeld. Het is dus weer toegestaan voor alle leeftijden om vanaf maandag 11 mei 2020 buiten te sporten, mits de 1,5 meter wordt gewaarborgd. Sinds kort is Janice Johnson van Volleyball in Progress weer begonnen met het geven van trainingen aan de jeugd onder de 18 jaar op maandag- en woensdagavond. Graag willen wij al onze leden de mogelijkheid bieden om vanaf maandag 18 mei aanstaande weer lekker met de voeten in het zand te gaan en met elkaar te beachvolleyballen, uiteraard op 1,5 meter afstand. Er zijn maximaal 6 spelers op één veld toegestaan, 3 tegen 3 is dus de max. Daarnaast zijn toeschouwers/ouders langs de beachvelden niet toegestaan.

Het is in deze corona-crisis natuurlijk niet de bedoeling dat iedereen, met name met mooi weer, spontaan naar de beachvelden komt om te beachvolleyballen, hiervoor zul je van tevoren een veld moeten reserveren. De reden hiervoor is dat we drukte op en rondom de beachvelden willen voorkomen. Daarnaast willen we je niet teleurstellen als er geen veld vrij is op het moment dat je graag wilt beachvolleyballen met je teamgenoten. Mocht je een veld willen reserveren op dinsdag-, donderdag- of vrijdagavond dan kan dat door te mailen naar: beachvolleybal@vcbolsward.nl met de volgende gegevens:

• Op welke avond zou je graag een veld willen reserveren?
• Heb je voorkeur voor een bepaald tijdstip?
• Hoe lang wil je het veld reserveren? (maximaal 2 uren)
• Met hoeveel en welke personen kom je?
• Wekelijks of eenmalig?

Op de aanmeldingen (welke wij deze week graag zouden ontvangen) zullen we een inventarisatie doen om waar mogelijk naar ieders wens te kunnen voldoen. Hiervoor gebruiken we de beachagenda op de website: https://vcbolsward.nl/index.php/beschikbaarheid-velden/. In dit overzicht zul je de meest actuele agenda zien voor de beschikbaarheid van de beachvelden de komende tijd.

Uiteraard zullen we op de beachvolleybalvelden voorzorgsmaatregelen treffen wat betreft (hand)hygiëne en het schoonmaken van de materialen, dit initiatief zal de beachcommissie op zich nemen en kenbaar maken via posters bij de beachvelden.

En de belangrijkste regel geldt: blijf thuis als u en/of uw gezinsleden klachten hebben!

Wij zien je aanmelding graag tegemoet komen!

Met sportieve groet,

Bestuur VC Bolsward
Beachvolleybal Bolsward


In 2014 is VC Bolsward met beachvolleybal begonnen. Er zijn 3 professionele beachvolleybalvelden aangelegd aan het Bolwerk in Bolsward. Regelmatig worden er toernooien georganiseerd voor jong en oud, ook voor niet leden zijn deze velden toegankelijk. U kunt velden huren voor een familiefeest of met vrienden. Kijk hier voor meer informatie over de beschikbaarheid van de velden.

Kijk in de jaaragenda voor de aankomende beachvolleybaltoernooien die worden georganiseerd. Of meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je per mail op de hoogte wordt gebracht van het laatste nieuws.

Ben je al helemaal enthousiast geworden? Meld je dan gelijk aan via het aanmeldingsformulier!