De inschrijvingen van het DKV toernooi zijn geopend

Beste volleybal liefhebbers,

We willen jullie nu graag laten weten dat het thema bekend is en de inschrijvingen geopend zijn! Het thema voor het toernooi en de feestjes is ‘DKV gaat los in het junglebos!’.

Wat was dat ook alweer, het DKV toernooi? Het DKV toernooi vindt plaats op 1 t/m 3 juni 2018 in Groningen, waarvan de toernooidagen op 2 en 3 juni zijn. Binnen wordt er gespeeld van de 3e divisie tot de eredivisie, en buiten spelen alle andere niveaus op grasvelden. Naast het volleyballen zijn er ook feestjes op vrijdag en zaterdag. Voor teams die van wat verder komen kan er gezellig gekampeerd worden op het terrein van het sportcentrum.

Aanmelden kan via de website: http://www.dkvtoernooi.nl/nl/schrijf-je-in/. Wil je up to date blijven van alle aankondigingen en ander leuk nieuws, volg ons dan op Facebook: https://www.facebook.com/DKVtournament/. Als je vragen hebt, kun je een kijkje nemen op onze website: www.dkvtoernooi.nl. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@dkvtoernooi.nl. Hopelijk tot op 1, 2 en 3 juni!

Met vriendelijke groet,
Marijke Woering
Buitencoördinator ’17 – ’18
Stichting Donitas-Kroton-Veracles Toernooi 
foto van ITCG / DKV Toernooi.
 
T    06 53 58 61 21