Poiesz Jeugd Sponsor Actie

plaatje 1plaatje 2

Poiesz Jeugd Sponsor Actie: VC Bolsward doet mee!
De jeugd laat ons elke week zien hoeveel plezier zij aan het volleyballen hebben. Daar dragen wij met zijn allen graag een ‘muntje’ aan bij voor een leven lang sporten. De munten die de komende weken bij elke 10 euro aan boodschappen te verdienen zijn, ontvangen wij dan ook héél graag voor onze jeugdleden!

Let op! Er zijn elke week ook speciale sponsoraanbiedingen waardoor we per aanbieding een leuke ‘boost’ krijgen van 10 extra munten!
Helaas kunnen oude munten niet meer ingeleverd worden, doe dit ook niet omdat we daarvoor bestraft worden.

 

Actieweek 21 t/m 28 februari
In deze week zijn 9 speciale sponsoraanbiedingen waarvoor we als club 5 munten kunnen ontvangen. Wij zullen als club daar extra aandacht aan geven in de winkel zodat deze producten goed opvallen.

Actiedag zaterdag 27 februari
Dit is de dag waarop wij als club extra willen scoren! Er wordt al druk gewerkt aan het verzamelen van clubspullen om een leuke kraam in te richten. De oudste jeugdleden van het circulatievolleybal zijn al benaderd om van 10:00 – 15:00 uur in de winkel te staan waar wij klanten hopen te verleiden met spelletjes en acties om zoveel mogelijk munten in onze koker te krijgen.
Speciale bakkerij aanbieding deze week zijn donuts! Per verkochte verpakking donuts ontvangen wij 15 munten extra!!!
Dus hup aan de donuts. No donuts, no glory!

Help allemaal mee om meer mogelijk te maken voor onze succesvolle jeugdleden.
Hoe meer munten, hoe meer sponsorgeld!