VOORLOPIGE Teamindeling UPDATE

Beste leden van VC Bolsward,

De voorlopige teamindeling voor seizoen 2024-2025 kun je vinden door op de volgende link te klikken: VC_Bolsward_2024_2025 v5. Vanuit de input op de inventarisatie formulieren die wij mochten ontvangen hebben we als TC geprobeerd voor iedereen een mooie teamindeling te maken voor het komende seizoen. Ook dit jaar was het weer een enorme puzzel, waarbij is geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen/verzoeken/mailtjes die (aanvullend) zijn ontvangen.

Voor de nieuwe teamindeling geldt dat wij hopen dat iedereen zich realiseert dat sommige beslissingen niet gemakkelijk zijn geweest. Het kan dan ook zijn dat voor sommige leden de wensen zijn meegenomen in de indeling, voor andere leden niet. Want feit blijft dat niet alle wensen en verzoeken die zijn gedaan gerealiseerd kunnen worden. Mocht je opmerkingen en/of vragen hebben over de teamindeling, dan kun je mailen naar technischecommissie@vcbolsward.nl.

Wij hopen dat met deze teamindeling iedereen op zijn/haar niveau een mooi seizoen tegemoet kan gaan. Voor nu wensen wij iedereen een mooie zomer en tot in het nieuwe seizoen.

Sportieve groet namens,
Technische Commissie VC Bolsward