Dames 1 zet reeks voor tegen Donitas

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Donitas op het programma. Na de overwinning van de week daarvoor begonnen we ook deze wedstrijd weer met een goed gevoel. In de basis stonden: Oda Prins, Marrit Dijkstra, Marianne Dijkstra, Imke van der Leest, Anna IJdema en Fleur Wiersma. We begonnen de set hartstikke goed sterk aan het net, goede verdediging en bouwde zo een voorsprong op. Donitas kwam toen terug tot 22-23 maar uiteindelijk wonnen we de set met 22-25. De tweede set ging ook super goed met een sterke serve druk kon Donitas niet aan scoren toekomen. Zo wonnen we deze set met 25-10. In de derde set kregen we het even lastig. We waren de grip op het spel even kwijt. De pass ging iets minder en we maakten af en toe de verkeerde keuzes. Ondanks dat wonnen we het toch net met 27-25. In de laatste set liepen we heel snel uit met een grote voorsprong. En via 11-2 en 22-14 wonnen we de set met 25-16. Volgende week spelen we thuis tegen Betech Olhaco en we hopen we deze lijn voort te zetten.